Onze spelers

Hier ziet u ze afzonderlijk afgebeeld, de protagonisten van het zichzelf relativerende sterrenensemble genaamd SK de Brug, de halfgoden van het speelveld in het diepst van hun gedachten.

Allen hebben ze twee eigenschappen gemeen. Vooreerst mankeren ze meestal één en soms meerdere eigenschappen om een echt goede voetballer te zijn. De ene is technisch sterk, maar bijzonder traag, terwijl de andere dan weer razendsnel is, maar technisch minder begaafd en als er een enkeling dan weer beide capaciteiten lijkt te hebben ontbreekt hem de wil om het provinciale niveau te overstijgen. De tweede eigenschap is dat geen enkele van deze heren SK de Brug zou willen ruilen voor een plaatsje bij pakweg Barcelona, AA Gent, Real Madrid of zelfs de Rode Duivels.

De reden is evenwel simpel: wij hebben geen vol koning Boudewijnstadion en gastoptreden van Dimitri Vegas en Like Mike nodig voor een spetterende 3de helft. Een kantine met ploegfoto’s uit lang vervlogen tijden, luttele liters gerstenat en in het beste geval een schaal partysnacks zijn immers al meer dan genoeg.

{{player.firstName}} {{player.lastName}}
#{{player.number}} - {{player.playerType}}